Forsell, Manolo, Ignatius ja Peppi. Forsell, Manolo, Ignatius ja Peppi.

Tsemppikaveriksi

Tsemppikaveri yhdistää yhden urheilijan ja yhden liikuntavammaisen lapsen Tsemppikaveripariksi, jotka tsemppaavat ja kannustavat toisiaan itse valitsemillaan tavoilla.

Tsemppari

Aseta itsellesi Tsemppikaveri-tavoite. Tavoite voi olla mitä vain Olympiakullasta puolimaratonin juoksemiseen. Lajilla ei ole väliä, tärkeintä on, että asetat itsellesi realistisen, mutta riittävän haastavan tavoitteen, johon Tsemppikaveriparisi sinua voi kannustaa. Toivomme, että lähdet mukaan avoimin mielin ja sitoudut olemaan mukana ainakin vuoden.

  1. Täytä oheinen ilmoittautumislomake.
  2. Tykkää Facebook-sivustamme. Voit myös ladata omaan profiilikuvaasi Twibbonin, joka kertoo muillekin, että olet Tsemppikaveri.
  3. Odota, kunnes sinulle osoitetaan oma Tsemppikaveri.
  4. Ota yhteyttä Tsemppikaveriisi. Tutustukaa toisiinne ja jakakaa yhteydenpitoa myös avoimesti sosiaalisen median puolella.

Loppu on sinusta itsestä kiinni: voit kutsua Tsemppikaverisi kannustamaan sinua paikan päälle, voit lähettää videoita, kuvia, kuulumisia – mitä ikinä haluatkaan, miten ikinä haluat.

Ilmoittaudu Lue rekisteriseloste

Liikuntavammainen lapsi

Haluaisitko oman Tsempparin? Haluaisitko tutustua johonkin urheilulajiin ja päästä seuraamaan sitä vaikka paikan päällä? Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.  Mukaan ovat tervetulleita kaikki alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret, joilla vamma tai sairaus rajoittaa liikkumista. Puhu Tsemppikaveriksi liittymisestä ensin huoltajasi kanssa.

  1. Täytä oheinen ilmoittautumislomake.
  2. Tykkää Facebook-sivustamme, tai pyydä vanhempiesi/huoltajiesi tekemään se puolestasi.
  3. Jää odottamaan, että sinulle osoitetaan pari.
  4. Kun saat Tsemppikaveri-parin, voitte yhdessä suunnitella, miten pidätte yhteyttä ja mitä teette yhdessä.

Tsemppaa ja pidä yhteyttä – ja ennen kaikkea: pidä hauskaa!

Ilmoittaudu Lue rekisteriseloste